Využití firemních dárků


Firemní dárky jsou drobnosti, které firma vyrábí pro nejrůznější příležitosti. Ve většině případů mají tyto dárky a logo firmy. Jde o to, že když někomu tento dárek dáváte, aby věděl, od jaké společnosti je. Díky tomu jsou oblíbené firemní dárky na veletrzích. Zde se představují firmy, které chtějí oslovit koncové zákazníky. Díky firemnímu dárku si tak mohou zapamatovat, jaká firma jim ho dala a komu se mají ozvat. V podstatě jde o propagaci a zároveň reklamu na vaši firmu.

firemní dárky

Jaká vybrat firemní předměty:

  • Propiska – Propiska je asi nejčastějším firemním dárkem. Má to ovšem své opodstatnění. V mnoha případech se potřebuje člověk podepsat, aby přijal zboží. OD toho je na stole propiska s logem firmy. Jde o prestiž, a přitom nemusíte vynakládat kdoví jaké náklady. Hodí se tak do všech kanceláří, na poštu a na další místa, které vyžadují nějaké stvrzení podpisem. Propiska se tak řadí mezi nejlepší reklamní předměty.
  • Hrníček – Zlatá střední cesta, kdy dojde někdo na návštěvu a uděláte mu kávu do hrníčku s logem společnosti. Zvedá to na významu společnosti a zákazníci si toho ihned všimnou. Mohou s toho usuzovat, že firma je na tom dobře a snaží se mít co nejlepší hodnocení. Ve stejném duchu může být i lžička nebo podšálek.

firemní dárky

  • Deštník – Perfektní dárek, který je spíše určený pro vážné zákazníky nebo pro zaměstnance. Tento typ firemního dárku už něco stojí a musí si ho lidé zasloužit. Samozřejmostí je potisk, který nese logo nebo název společnosti. Ideální je rozdat je na nějaké firemní akci zaměstnancům nebo jim udělat nějakou zajímavou soutěž, http://ocko.tv/souteze.aspx proto aby je získali. Deštník je také perfektní v tom, že pokud prší, tak vaši reklamu každý dobře vidí a všimne si ihned potisku. Pokud potisk uděláte velký, určitě tím neprohloupíte.

Věřte, že ve vaší společnosti se určitě reklamní předměty neztratí. Vždy je můžete rozdat zaměstnancům a využít je tímto způsobem.